Disclaimer

   Pentru început voi face o scurtă introducere a mea: mă numesc Alex, sunt psiholog clinician și psihoterapeut. Lucrez în practică privată (detalii aici) și din 2013, de când am început să fac primii pași în această profesie, am lucrat și lucrez în instituții de stat din sectorul public social ( o sursă inepuizabilă de frustrări și dezamăgiri, dar și de revoltă constructivă și momente umanizante).

   Acest blog nu este o pagină de promovare profesională, ci un spațiu în care voi dezbate diverse teme, idei sau concepte de interes social/umanitar/artistic, etc. Postările pe site vor fi săptămânale, temele vor fi alese în funcție de interesul meu la momentul respectiv, însă sunt deschis la sugestii. Nu vor fi restricții cu privire la temele alese cât timp suscită interes și mobilizează energie.

   Câteva cuvinte despre conținut: unele articole vor fi foarte bine documentate (voi cita referințele), alte articole nu vor fi deloc documentate posibil pentru a putea transmite o perspectivă cât mai originală. Fiecare articol va scris într-o notă personală, însă vor fi inserate și examinarări de specialitate (psihologică) pe conținut.

   Scopul acestei prezențe online nu este să influențez sau să popularizez un mod particular de a privi viața, lumea sau societatea ci de a încuraja pe alții să privească, să simtă și să gândească pentru ei . Încurajez pe oricine să-și exprime părerea aici și în general, mai ales dacă e diferită de a mea.

–––––––––––––––––––––––––

Pentru cine este interesat de orientarea mea teoretică sunt format în psihoterapie gestalt – o terapie umanistă care pune accent pe a trăii în prezent( mai multe detalii aici și aici). Psihoterapia gestalt este mai mult decât o simplă metodologie clinică, este un mod de a fi, al cărei aplicabilitate se extinde mult dincolo de cabinetul psihoterapeutului.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s